Robotporszívó gyártó

A Lilin International Group Limited, amelynek leányvállalatai vannak Shenzhenben és Xiamenben, egy nagy professzionális gyártó, amely független, a robotporszívók fejlesztésére és gyártására szakosodó K+F központtal rendelkezik.Erős műszaki csapatunknak... több

Rólunk

A Lilin International Group Limited, amelynek leányvállalatai vannak Shenzhenben és Xiamenben, egy nagy professzionális gyártó, amely független, a robotporszívók fejlesztésére és gyártására szakosodó K+F központtal rendelkezik.

Erős műszaki csapatunknak, fejlett feldolgozó és ellenőrző létesítményeinknek és kiváló szolgáltatásainknak köszönhetően megszereztük a DNV által kibocsátott ISO9001 minőségi rendszer tanúsítványt, és megfelelünk az IDO14000 környezeti tanúsítványnak. Ezalatt évesi értékesítési forgalmunk elérte az 50 millió amerikai dollárt.

Mindezen túlmenően olyan „egy csomagban a megoldás”-t is kínálunk, amely kiszervezési felhasználóink közül már sokaknak növelte az igénybe vett szolgáltatás színvonalát.

Az import és export teljes jogával bírva, és a nemzetközi gazdasági tevékenységünk kibővítését elkezdve még erősebb együttműködésre törekszünk a kölcsönös előnyökre építő tengerentúli ügyfelekkel. Amennyiben bármelyik termékünk elnyerte a tetszését, kérjük, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot. Elkötelezettek vagyunk az őszinteség, a professzionális csapatmunka, a minőség, a versenyképes árak elve, és az „egy csomagban a megoldás” szolgáltatás mellett.