Robotporszívó gyártó

A Lilin International Group Limited, amelynek leányvállalatai vannak Shenzhenben és Xiamenben, egy nagy professzionális gyártó, amely független, a robotporszívók fejlesztésére és gyártására szakosodó K+F központtal rendelkezik.Erős műszaki csapatunknak... több

WIFI APP vezérelt és gyro navigációs robot porszívó X5S

 

Jellemzők:


Az X5S egy magasabb rendű robot porszívó, amely két különálló porgyűjtő tartállyal rendelkezik, egy pedig porszívózással, a másik pedig beépített víztartállyal, a legnagyobb befogadóképességű, 300 ml kapacitású víztartállyal.

A gyroskóppal, felső végű infravörös érzékelőkkel és gyorsulásjelzőkkel ellátott magasabb end lokalizációs rendszerrel rendelkezik.

 

APP vezérlés


Indítsa el, hagyja abba a robot tisztítóját bármikor, bárhol a világon, amíg van internet.

 

Több tisztítási mód


Mint a legtöbb Lilin korábbi robot tisztító, tisztíthatja a különböző típusú padló módja cikcakk, auto, él tisztítás, helyszíni tisztítás.

Az X5S azonban az INFRA-GYRO integrált lokalizációs technológiát alkalmazva jobban teljesít zigzagos tisztításkor.


Víztartály

 

Nagyméretű beépített víztartály 300 ml-es porozón, 150-200 m²-es nedvesedés befejeztével víz feltöltése nélkül.


Porszemét


Cserélhető porszívó a száraz tisztításhoz.


Nagy LED képernyő


LED kijelzővel az idő, a működési állapot, a hibakódok, az akkumulátor állapotának és a munkaidő ütemezésének megjelenítéséhez.


Mindennapi ütemezési rendszer


A távvezérlő konfigurálásával egyszerűen beállíthatja a tisztítási ütemterveket hétfőtől vasárnapig. Folyamatosan működik, és feltöltődik, ha alacsony a tápellátás.


Automatikus töltés


Megtalálja az automatikus töltőállomást, és csak három órán belül töltse fel teljesen.


Nagy víztartály és nagy mop


330 ml-es legnagyobb víztartállyal rendelkezik, amely elegendő 2 óra nedves mopeléshez. A szuper mikroszövet ronggyal jó a szennyeződés tisztítása és könnyen mosható.


Anti-cliff érzékelők a robot védelmére


Számos nagy pontosságú infravörös érzékelővel az 5 cm-nél nagyobb lépcsők nem esnek le, míg a legtöbb robot tisztítószer leesik, ha a lépcsők 8 cm-nél kisebbek.


Hosszabb munkaidő


A 2600mAh-os lítium-ion akkumulátor az X5S-t több mint 2 órával az egyes töltések után támogatja. Néha 2 óra alatt dolgozhat, ha nincs szőnyeg. Azonban csak 3 órás töltés érhető el.