Robotporszívó gyártó

A Lilin International Group Limited, amelynek leányvállalatai vannak Shenzhenben és Xiamenben, egy nagy professzionális gyártó, amely független, a robotporszívók fejlesztésére és gyártására szakosodó K+F központtal rendelkezik.Erős műszaki csapatunknak... több

LIECTROUX vezeték nélküli kettős spin elektromos mop és viaszos vízpermet és viaszpermet funkciók, vezeték nélküli összeszerelő és viaszozó robot F528A

 

F528A_01.jpgF528A_02.jpgF528A_03.jpgF528A_04.jpgF528A_05.jpgF528A_06.jpgF528A_07.jpgF528A_08.jpgF528A_09.jpgF528A_10.jpgF528A_11.jpgF528A_12.jpgF528A_13.jpgF528A_14.jpg

Terméknév: LIECTROUX F528A vezeték nélküli kettős centrifugás mop és viaszos vízpermet és viaszpermet funkciók, vezeték nélküli összeszerelési és viaszozó robot


Cikkszám: F528A

Fehér szín

Jegyzet:

Ez a termék különleges a padlón lévő makacs foltok tisztításához és tisztításához, nincs porszívó funkció. A szőrme és a haj elnyelésére jobb, ha robot porszívót használ.

Leírás:
Ez a tisztító- és viaszozási funkcióval ellátott tisztító az egész otthon tisztítására és fertőtlenítésére szolgál, mélyen tisztítva, anélkül, hogy befolyásolná a padlót. Több felületre alkalmas, beleértve a fa, a csempe, a márvány stb.
Szerezd meg a munkát nulla erőfeszítéssel! A mikroszálas párnákkal ez a tisztítószer lazítja, felemeli és rögzíti a szennyeződést. Tisztítsa meg és polírozza a padlót, miközben elpusztítja a baktériumokat a fertőtlenítőszer töltésével.
Bővíthető fémcső a maximális kényelem és sokoldalúság érdekében.

Főbb jellemzői:

 

Többcélú mop és viasz a tisztításhoz és a tisztításhoz (100 százalékos higiénia):
Ez a tisztító hatékonyan megtisztul és természetesen megtisztítja a fa, a csempe, a beton, a pala, a márvány: a kemény padlófelületek széles skáláját. A nehéz tisztán hozzáférhető területeket könnyedén megtisztíthatja a teljes tisztítás érdekében, amely alkalmas minden különböző padlófelületre. Tartalmazza a 2600mAh teljesítményű akkumulátort, ami hosszú autonómiát garantál, miközben környezetbarát. Mop és viasz az otthoni ugyanazzal a termékkel, nincs erőfeszítés, nincs rendetlenség, mondja igen a higiéniai erőnek.

Kettős forgó nagy sebességű lemezek:

Két nagy tisztaságú, nagy sebességgel forgó lemezekkel van felszerelve, amelyek nagyobb tisztítási teljesítményt biztosítanak (220-250 rpm, 6-9 négyzetméter / perc).
Innovatív kialakítása 2 különböző elemet ötvöz, így a padló foltok és polírozás nélkül tisztíthatók. Nyomja meg a gombot, és tegye a padlót fényesnek és tisztanak.



Nagy, könnyen tölthető víztartály, egykulcsos permetezés-szabályozás:
Nagy, beépített 220 ml-es víztartály, amely hosszú élettartamot biztosít, elég hosszú ahhoz, hogy egy újratöltéssel tisztítsa otthonát. A vízpermet-fúvókát egy, a fogantyún elhelyezett kulcs vezérli az egyszerű, azonnali használat és az extrém kényelem érdekében. Egy gomb az aktiváláshoz, egygombos a tisztításhoz.

Kihúzható teleszkópos cső:

Csak nyomja meg a fogantyú gombjait és aktiválja a szükséges funkciókat. Teleszkópos állítható fémcsővel. A csúcstechnológiás, ergonómikus fogantyú-kialakítás, szilárd és puha markolattal, lehetővé teszi a termék könnyű és fizikai terhelés nélküli használatát.



Jó anyag, innovatív technológia, nyomásállóság:

Kiváló minőségű, ellenálló anyag, cserélhető és mosható tisztítószerekkel (mop és viasz) készül. Az erőfeszítések csökkentése, az idő, az energia és a pénz megtakarítása.


Humanizált tervezés, önzárás és automatikus kikapcsolás:

Amikor áll, az automatikusan kikapcsol, és nem kell a falnak támaszkodnia.

 

Műszaki adatok:
Névleges feszültség: 16,8V
Névleges teljesítmény: 60W
Zajszint: kevesebb, mint 60 dB
Akkumulátor kapacitás (lítium-ion): 2600mAh
Töltési idő: 2,5H
Munkaidő:> 35 perc (száraz őrlés); > 20 perc (Wet Mopping)
Víz tartály: 220ml

 

Márka: LIECTROUX

Csomagtömeg: 4,2 kg
Csomag mérete (L x W x H): 55,8 x 32,5 x 12,5 cm

Csomag tartalma: 1 x főegység, 2 x viaszszövet, 2 x aprítószövet, 1 x tápegység, 1 x felső fogantyú, 1 x fém teleszkópos cső, 1 x mérőpohár, 1 x felhasználói kézikönyv